søndag 30. mai 2010

Sarah Kay og Magnolia-stempel




Nå har jeg prøvd meg på noe jeg ikke kan, nemlig å farge stempeltrykk. Har ikke klart å bestemme meg for om jeg skal kjøpe Promarkers eller Copic, så her er det brukt en blanding. Tror jeg ender opp med å kjøpe Copic. Disse stemplene er på ingen måte perfekte, men det er da en sped begynnelse. Magnoliastemplet ble alt for grønt, i tillegg ble det en blekkflekk på siden. De to andre ble jeg halvveis fornøyd med... Tar i mot tilbakemeldinger, tips og råd!!!


Dine vakre øyne


Nok en LO i rosa.... Ble ganske dårlige bilder, så fargene lyver litt.


mandag 24. mai 2010

Beautiful baby



Lo med et nydelig bilde av Live som nyfødt. Denne er laget etter en skisse jeg også har brukt tidligere en gang. Her har jeg pyntet med både glansbilde og fjær, noe som er ganske nytt for meg.


Pappakos


Ser at jeg er blitt litt ensporet i fargevalget på LOene nå, men det rosa babyteppet er framtredende på alle bilder, så rosa er vanskelig å komme unna. Her har jeg brukt glimmermist på bazillen, og har helt forelsket meg i det. Fargen har spredd seg litt mer enn jeg ønsket, men skitt au... Har også her brukt restepapir og synes jeg er veldig flink som får brukt opp litt rester.

Kriss kross kort


Kort laget av restepapir.

tirsdag 18. mai 2010

Pop-upkort



Nora har laget pop-upkort til en venninne. Her han hun brukt stempeltrykk, farget med promarkers.

Dorullkort


Tuva og jeg har laget et dorullkort sammen. Synes Tuva har valgt fine farger til dette kortet.

Jordmoren



Her er en LO som kun er laget av rester (bortsett fra Bazillen da). Den er også helt fri for blomster, noe som er veldig uvanlig for meg. Blir glad for kommentarer og tilbakemeldinger om hva som kunne vært anderledes.

onsdag 12. mai 2010

Endelig sammen med deg








En LO som er liftet etter en LO jeg fant i Majas fantastiske blogg (se forrige innlegg). Synes ikke denne ble like fin, men her er den i allefall. Nora syntes tittelen burde være et eller annet med sløv mamma.... Har satt inn nytt bilde med blonden jeg hadde glemt..

mandag 10. mai 2010

Maja har blomstercandy



Maja feirer at hun snart har 30 000 besøkende i bloggen med en flott blomstercandy. Hun har en fantstisk blogg som absolutt er verdt et besøk.

Dresskort












Her er Nora sin variant av dresskortet. Hun syntes det var litt morsomt med armer på kortet, og resultatet ble jo bra.



søndag 9. mai 2010

Dresskort


Dresskort til konfirmant. Jakken kan åpnes og inni skjorta er det plass til og skrive, samt en pengelomme.
















lørdag 1. mai 2010

Konvoluttkort


Konvoluttkort med et noe fargerikt ark og stempeltrykk. Burde sikkert farget stempeltrykket, men har ikke promarkers. Ønske, ønske...